luni, 6 mai 2013

Jucariile copilariei :)

Era o dimineata superba de iarna.
Vantul flutura suav fulgii de nea stralucitori,ce se asezau  cuminti pe patura imaculata ce invelea cu grija de mama intreg pamantul.
M-am trezit in graba si cu ochii inca adormiti am pornit spre camera de zi.
Umbre diafane se jucau pe peretele din fata ferestrei  mari, iar camera era parfumata cu miros de cozonac  si  portocale.
Din coltul cel mai indepartat al incaperii, un urias verde.. impodobit cu mii si mii de cristale stralucitoare  imi face semn sa ma apropii. In bratele lui de gigant,stateau adapostite cu grija atatea cutii colorate ca nu ma puteam decide la care sa ma opresc mai intai.

Nelinistita ca n-am sa le pot deschide pe toate odata, mi-am luat inima in dinti si m-am apropiat de cadoul rosu, cu papion auriu la gat. Pe masura ce ambalajul zbura prin camera, inima-mi batea din ce in ce mai puternic si puteam parca sa vad ce se afla dincolo de acea hartie.
Da...Era chiar ce mi-am dorit!
Papusa la care visasem tot anul.

Dar cum era posibil? Nu spusesem nimanui ca mi-o doresc..
Atunci, mica figurina care statea in bratele mele ,a prins glas parca si mi-a soptit: "Mosul stie tot ce-ti doresti!".

Am stiut in acea clipa ca acea papusa ma va insoti mult timp in viata si ca va fi jucaria mea preferata.
Devenise prietena mea cea mai buna, ne plimbam peste tot impreuna si ii povesteam si cel mai mic detaliu al intamplarilor de peste zi.
Parul ei lung  si stralucitor, ochii mari, albastri  si zambetul cochet,ma fascinau de-a dreptul si ma faceau sa-mi doresc sa ajung exact asa cand voi fi mare.

Anii au trecut, iar eu sunt in fiecare an cu ochii pe bradul darnic, in speranta ca ma voi intalni din nou cu papusica ce mi-a schimbat viata.
Desi vremea cand eram doar o copila a apus de multa vreme, eu inca tresar la gandul ca picioarele-mi vor fi mancate de monstrii de sub pat si inca imi sclipesc ochii cand vad in vitrinele magazinelor de jucarii ,figurinele care cu ochi rugatori te imbie sa le iei acasa.
Dar acum sunt adult(si nu mai e deloc distractiv), jocurile au fost inlocuite cu grijile si treburile casei, papusile cu facturi,si povestile s-au transformat in barfe si rautate!

Deaceea, daca aveti copilasi, nepotei  sau verisori ,nu uitati nicio clipa ce au insemnat jucariile in viata fiecaruia dintre voi  si  luati prichindeilor jucarii pentru copii ! Va veti retrai copilaria prin prisma bucuriei lor.

Si daca aveti probleme in gasirea jucariilor perfecte sau va lipseste timpul, magazinul Jucarii-Online.eu va ofera solutia perfecta; o gama variata de jucarii pentru baietei si fetite de toate varstele!


Chiar daca v-am spus o poveste de iarna, Pastele ne incalzeste azi cu lumina si ca in orice sarbatoare, avem ocazia sa-i facem fericiti pe cei dragi prin gesturi marunte!

Profitati de acest lucru si aduceti un zambet larg pe fetele celor mici cu suflete mari!
 

2 comentarii: