sâmbătă, 18 mai 2013

Secretul cumparaturilor on-line

Hello, sweethearts ! ♥


Vorbeam in articolul trecut despre schimbarea sezonului si nevoia noastra  acerba de a schimba monotonul cu multitudinea de culori din aceasta vara, dar mai ales nevoia de a testa si iubi noi produse .

Suntem inconjurate de o multime de oferte care mai de care mai tentante, de produse care promit fiecare ce este mai bun!



Si stim cat de greu este sa luam hotararea potrivita si cat timp trebuie sa pierdem sa alergam dintr-un loc in altul pentru a gasi ceea ce ni se potriveste.
Si nu de putine ori ni se intampla ca dupa ore de alergat si strabatut orasul,sa ajungem acasa incantate de cumparaturile facute si sa ne dam seama ca nu ni se potrivesc(aviz cumparatoarelor de fond de ten ,testat la lumina din magazin:D), sau pur si simplu nu ne mai plac!

Ei ...si ce-i de facut? Te trezesti desigur ca trebuie sa adaugi inca un produs pe lista: Not for me!

M-am pus pe cautat solutii,si acum ma refer strict la produse de make-up, si am gasit cel mai bun site din acest punct de vedere ; site-ul Cosmetice.Co care ne așteptă la achiziții online cu o gama larga de produse la preturi atrăgătoare. Si ghiciti ce?
Daca produsul nu vi se potriveste, il returnati si va recuperati banutii! Ca sa nu mai spun ca nu trebuie sa va uzati pantofii in cautarea lucrurilor dorite!


Trebuie sa recunosc ca mi-am bagat putin nasul printre paginile site-ului si trebuie sa va arat musai cele mai frumoase culori de rujuri:

Site-ul este unul usor de navigat si mai mult decat atat, unul complet! 

Printre firmele pe care le detine se numara:
  • Chopard
  • CK
  • Puma
  • I love..
  • Esesnce
  • MaxFactor
  • Shisseido
etc.

Vreau sa va zic ca am si cateva produse preferate care au ajuns in fruntea Wishlistului meu, mai ales ca peste 13 zile este ziua mea, si sigur sigur am sa ma cinstesc cu ceva.;))

Asadar,cap de afis este parfumul Chopard-Wish . I want you to be mine ,babyyyy!<3

But of course, un fond de ten MaxFactor! Niciodata nu's prea multe :D :

Sa strecuram si o mascara Deborah, ca tot se sfarseste actuala:


Si cum as putea sa ratez produsele I love.. Yuum:D

Ca sa termin cu toate avantajele acestui coltisor de rai numit cosmetice.co 

va mai spun ca pe langa preturile foarte bune, mai au si promotii tareee tentante!






Daca n-ati comandat pana acum de la ei, va invit cu draga inima sa aruncati o privire!




Mentionez ca acest articol este un raspuns la provocarea lansata de  Beauty by Coco pe blogul ei minunat: concurs Beauty by Coco & Cosmetice.co pe tema: Secretul cumparaturilor On-line!


Va pup!





Imagini preluate de pe Cosmetice.co si Google.com .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu