miercuri, 23 aprilie 2014

Oriflame lanseaza The ONE !

Hello, sweethearts ! ♥


  Oriflame a lansat o noua colectie de machiaj: The ONE by Oriflame!
Recunosc ca am urmarit cu interes toate detaliile oferite de Koko si Lorena in articolele lor si am asteptat nerabdatoare sa pun mana macar pe o mica parte din minunatiile The ONE!


Cele trei game The One lansate sunt inedite!




Everyday Beauty- De la fond de ten ,pudra si corector pana la mascara, Everyday Beauty este alegerea perfecta pentru un machiaj de zi cu zi  si un look proaspat.



High Impact- Pentru zilele in care vrei sa impresionezi, High Impact iti vine in ajutor cu produse glam, menite sa-ti aduca stralucire si sa-ti dea incredere.

Long Wear- Ultima gama creata de Oriflame, Long Wear promite rezistenta prin produse de inalta calitate menite sa ramana flawless  intreaga zi!


Nu stiu ce parere aveti voi, insa eu sunt foarte interesata de aceasta lansare! Fiecare produs  atrage prin ambalajul inovator si culorile vibrante, prin texturi si promisiunea calitatii!

Imi doresc si eu sa incerc cat mai multe produse din gamele recent lansate , sa le pun la incercare si sa va povestesc cat mai multe detalii despre fiecare in parte!
Trebuie sa recunosc ca cel mai tare ma tenteaza sa incerc fondurile de ten, ca doar sunt impatimita,pudra  si glossurile  atat de frumos colorate!


Voi de care dintre cele trei game lansate sunteti tentate? Ce v-ar placea sa incercati?




Kisses!:*





2 comentarii:

  1. ai un blog tare frumos. sunt curioasa sa citesc si parerile tale despre produse:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult,Lorena! Abia astept sa le incerc si sa scriu despre ele! te pup!

    RăspundețiȘtergere