miercuri, 23 aprilie 2014

Oriflame lanseaza The ONE !

Hello, sweethearts ! ♥


  Oriflame a lansat o noua colectie de machiaj: The ONE by Oriflame!
Recunosc ca am urmarit cu interes toate detaliile oferite de Koko si Lorena in articolele lor si am asteptat nerabdatoare sa pun mana macar pe o mica parte din minunatiile The ONE!


Cele trei game The One lansate sunt inedite!




Everyday Beauty- De la fond de ten ,pudra si corector pana la mascara, Everyday Beauty este alegerea perfecta pentru un machiaj de zi cu zi  si un look proaspat.



High Impact- Pentru zilele in care vrei sa impresionezi, High Impact iti vine in ajutor cu produse glam, menite sa-ti aduca stralucire si sa-ti dea incredere.

Long Wear- Ultima gama creata de Oriflame, Long Wear promite rezistenta prin produse de inalta calitate menite sa ramana flawless  intreaga zi!


Nu stiu ce parere aveti voi, insa eu sunt foarte interesata de aceasta lansare! Fiecare produs  atrage prin ambalajul inovator si culorile vibrante, prin texturi si promisiunea calitatii!

Imi doresc si eu sa incerc cat mai multe produse din gamele recent lansate , sa le pun la incercare si sa va povestesc cat mai multe detalii despre fiecare in parte!
Trebuie sa recunosc ca cel mai tare ma tenteaza sa incerc fondurile de ten, ca doar sunt impatimita,pudra  si glossurile  atat de frumos colorate!


Voi de care dintre cele trei game lansate sunteti tentate? Ce v-ar placea sa incercati?




Kisses!:*





luni, 14 aprilie 2014

Top 3 Lipsticks for Spring-Summer ♥

Hello, sweethearts ! ♥


Ne revedem dupa o pauza neasteptat de lunga care din fericire a luat sfarsit. Nu o sa ma plang si aici, cei care ma urmariti pe Facebook stiti deja ca am fost pe cale sa-mi pierd blogul din cauza unor "prieteni" binevoitori.

Pentru  ca-mi era tare dor sa scriu pe blog, am decis sa va arat cum se prezinta Top 3 Rujuri Preferate pentru Primavara-Vara.

Nu am investit pana acum in rujuri high-end pentru ca sunt convinsa ca se poate gasi calitate si la bani putini, asa ca vedetele acestei postari sunt mai mult decat accesibile si de foarte buna calitate.




 NO. 1.
Cap de lista pentru orice anotimp ca sa fiu sincera, este nuanta 053 Miss Sporty (dreapta ). O port cu drag de primavara pana iarna,pentru ca imi complimenteaza culoarea pielii si inveseleste orice tinuta. Este un portocaliu-rosu superb,cu o textura minunata, cremoasa, fara sidef , rezistenta si hidratanta.






NO.2.
Nuanta 054 de la Miss Sporty a fost extrem de iubita in aceasta primavara. Pot spune ca este culoarea mea preferata in acest sezon, atat in materie de make-up cat si fashion. Este un roz corai foarte placut ,din aceeasi gama cu anteriorul, aceeasi formula, aceeasi rezistenta, acelasi pret imbatabil.








NO.3.
Al treilea preferat este un ruj lichid de la Pastel Cosmetics pe care l-am redescoperit in aceasta primavara. Este un roz vintage cu irizatii aurii, to die for!
Extrem de opac si rezisent,(insa din pacate,cu un aplicator extrem de enervant si rigid) si-a luat avant si a intrat fix in top 3 al rujurilor mele.
Este nuanta 229, si desi este putiiin mai scump decat variantele mai sus prezentate, isi merita fiecare banut!








              Acestea sunt produsele dupa care intind mana cel mai des in aceasta perioada.
Prefer nuantele vibrante si vesele pe care le port atat la intensitatea reala a produsului, cat si intins foarte bine pe buze ,petru un look proaspat si inocent.






V-am marturisit care sunt preferatele mele. 
Acum este randul vostru sa-mi spuneti ce nuante si ce brand preferati pentru sezonul cald!


Astept comentariile voastre cu mare mare drag !


Kisses:*